4 Mart 2010 Perşembe

Haydi, gülümse


Yorumsuz....

---
Beşiktaşlı Serdar Özkan, iki ezeli rakibi birbirine düşürdü. Daha önce Benfica için adı geçen futbolcunun Porto ile anlaşmasının an meselesi olduğu ifade edildi. Portekiz basını, oyuncu için, “Türkiye’nin Messi’si” dedi.

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Serdar Özkan’ın yuvadan uçmak üzere olduğu ifade edildi. Bonservis bedelinin bulunmaması nedeniyle birçok kulübün iştahını kabartan siyah-beyazlı futbolcunun menajeri, bundan önce Benfica ve Monaco ile görüşmüş, ancak anlaşma sağlanmamıştı. Fakat siyah-beyazlı futbolcunun bu kez sürpriz bir takımla işi bitirmek üzere olduğu iddia edildi. Portekiz Ligi’nde Benfica ile amansız bir yarışın içinde bulunan Porto’nun Serdar Özkan ile anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.

Beşiktaş’ta forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun gelecek vaat eden isimler arasında olduğunu hatırlatan gazeteler, Porto’nun bu genç yeteneği kaybetmek istemediğini savundular.

----

Kaynak: İlgili internet sitesinin sayfasından alıntıdır.

1 yorum:

DeLaRue dedi ki...

Madem yorumsuz ben boş geçmiyeyim dedim.Her ne kadar kafada yolunacak saç bırakmasada yetenekli çocuk.Lucescu gibi biri ile çalışsaydı şimdi bambaşka bir Serdar izliyor olabilirdik.Serdar-Messi konusunu Kıncal Kulunç a havale ediyorum işin uzmanı o.