4 Nisan 2010 Pazar

Sezon sonu serbest kalacak futbolcular

2009/10 sezonunun tamamlanması ile birlikte bir çok kaliteli oyuncu, bonservis bedeli ödenmeksizin transfer edilebilecek durumda olacak. Ama tabii ülkemizdeki "iş bitirici", "eş-dost" menajer sistemi nedeniyle bu isimler yine ıskalanacak.

Martin Petrov - Manchester City - 31
Fabio Aurelio - Liverpool - 30
Morten Pedersen - Blackburn - 28
Sidney Govou - Lyon - 30
Juan Albin - Getafe - 23
Mehmet Yıldız - Sivasspor - 28
Roman Riquelme - Boca Juniors - 31
Kim Kallström - Lyon - 27
Fabio Simplicio - Palermo - 30
Halil Altıntop - Schalke - 27
Rodrigo Taddei - Roma - 30
Harry Kewell - Galatasaray - 31
Marco Biagianti - Catania - 25
Rubinho - Livorno - 27

4 yorum:

stalker dedi ki...

4-3-3'ten yola çıkalım; ortayı necip-ernst-fink'le kurup kanatlara pedersen-taddei-petrov'dan ikisini almak lazım. hele pedersen bomba transfer olur. tabii holosko ve tello'ya bye bye diyeceğiz.

nobre'ye tekmeyi basıp mehmet yıldız gibi son vuruş becerisi olan ve nispeten gezici oynayabilen bir santrforu da kulübe için düşünmek gerek.

tabii transferi ben yapmayacağım için bunların hiçbiri olmayacak :)

Altan Koçak dedi ki...

Esasen yalnızca Halil'i alabilsek bile çok güzel bir hamle olur, zira forvet hattı için yabancı kontejyanını kullanmamıza gerek kalmaz. "Kadro mühendisliği" yapmak bizimkilerin alışkınlığı değil, hatırlarsanız 2004/05 sezonuna 5 sağ bekle girmiştik.

The Eagle Abroad dedi ki...

Kim kälström bence bize en yararlisi olur.. Carew'den beri bizde olmayan pivot santrafor mevkiisini iyi doldurur. Bobo ile iyi bir ikili olabilir... Tabi Batuhan'ı tekrar kazanabilirsek, yada Kim'in arkasinda onu hazirlayabilirsek cok daha iyi olur...

cagatay dedi ki...

bence temel eksik takımın kanatları. forvet hattı ikinci planda olmalı. bence petrov ve taddei tam hedefi vuran iki transfer olur. gidecek yabancılar tello ve benim pek verim beklemediğim delgado.