9 Ekim 2010 Cumartesi

Holosko


Son dönemde vermediği pas ve yapmadığı asistlerle ön plana çıkan Filip Holosko'nun Beşiktaş geçmişine bir göz atalım. 2013 Mayıs'ına kadar kulüple sözleşmesi bulunan Slovak forvetin, İstanbul kariyerinin en kritik günlerini geçirdiği açık. Çok sevdiğim bu oyuncu umarım bir şekilde toparlanır ve atacağı gollerle yine taraftarın gönlünü kazanır. En azından, illa ki elden çıkarılmak isteniyorsa, sezon sonunda kulübün menfaatlerini gözeterek mantıklı bir rakama satılır; Tello veya Batuhan gibi hibe edilmez.


Sezon....................Lig..........Kupa..........Avrupa..........Toplam 2007/08..................7.............2..................0.......................9
2008/09..................10...........4..................1.......................15
2009/10..................6.............0..................0.......................6 2010/11..................0.............0..................3.......................3
Genel....................23............6...................4......................33

NOT: Holosko, 2007/08 sezonunun ikinci devresinde transfer edildiğinden ilgili veriler yarım sezonluktur.

4 yorum:

fattihs dedi ki...

Holosko'nun geldiği 2007 yılını hatırlayalım,bir de son ts maçını.mental olarak hiçbir gelişme gösteremediğini görmek hiç zor değil.daha kötüsü bundan sonrası için de bir ışık veren havası hiç yok.hala topla 3 kişinin arasına girmeler,gelen topu kaval kemiğiyle rakibin önüne servis etmeler vs.bunun gibi Delgado'yu yıllarca bekledik ama olmuyor.o nasıl halı saha topçusu çapından çıkamadıysa Holosko'da kontraatakçı anadolu takımı golcüsü -sağ kanat adamıda değil,Holosko forvet oyuncusudur- hüvviyetinden sıyrılamayacak.geleceğinden bile emin değilim ama ilk makul teklifte yollar ayrılmalıdır diye düşünmekteyim..

Altan Koçak dedi ki...

performansının kötü olduğu ve acilen kendine gelmesi konusunda hemfikirim ancak zaten elimizde sayılı forvet ya da en azından o bölgede kullanılabilecek oyuncu varken, bu kadar uzun bir maratonda üzerine bu denli gidilmemesi taraftarıyım. sezon sonu değerlendirmesi yapılır, gerekirse satılır.

fattihs dedi ki...

işin üzücü yanı orası işte."kendine gelme" durumu.hal ve hareketlerinden,tepkisizliğinden anlaşılacağı gibi kendine gelmesi gereken bir durum görmüyor kendisi açısından.senin ümidini anlayabiliyorum,aynı şeyleri bende yıllarca Matias'tan bekledim.ha oldu ha olacak diye.ama olmuyor dostum,ben bu sezon başı gördüm bunu.Quaresma,Guti alıp etrafında böyle adamları oynatmak en çok onlara haksızlık olur.Guti'nin ts maçında topu ayağına alıp etrafına bakınaki çaresizliğini gözünün önüne getir!

Altan Koçak dedi ki...

Uzun vadede haklısın, amaç tüm yabancıların o kalitede olmasını sağlamak, yani standarta dönüştürmek. :) umarım kendine gelir de hem bize hem de kendine faydalı olur; olamazsa da kulübe katkı yapacak bir şekilde elden çıkarılır.