14 Kasım 2009 Cumartesi

Taraftarın ikilisi: Nihat - Batuhan

Uzun soluklu anketimizin sonuçları beklediğim gibi. Yaşamında siyah beyazı, en orta yere koyanlar takımlarının ileri ucunda alt yapı formasyonlu iki yeteneği görmek istiyor: Nihat Kahveci ve Batuhan Karadeniz. La Liga'nın tozunu attırdığı, fırtına gibi estiği Real Sociedad macerasında da Nihat'ın partneri Kovacevic değil miydi ? Veya Batuhan'ın 8 golle tamamladığı yarım sezonluk Eskişehir günlerinde yanında Youla yok muydu ? Bu bağlamda Nihat ve Batuhan'ın çok verimli bir ikili olabileceğine dair fikirlerimiz desteksiz de sayılmaz. En azından kesinlikle denemeye değer.

2 yorum:

stalker dedi ki...

benim oyum da nihat-batuhana oldu, ama mevcut kadrodan 442 çıkar mı, zor. telloyu sol çizgiye yazarsak, göbeği fnk-ernst dersek, sağa adam bulamıyoruz. ekremden orta saha olamayacağını gördük kaç maçtır, en azından bjk ayarında bi orta saha değil.. serdar özkan bitik, holosko daha çok nihatın yedeği oabilir veya 433te kenarlarda..geldiğinden beri delgadonun üzerinde çalışılsaydı, modern futbolun bu tip oyuncuları kenarlarda parlattığı, orada oynamaya mecbur ettiği hesap edilseydi bugün konuşmazdık bunları. fakat 12 ayda bir td değiştirince olmuyor plan program filan.

Altan Koçak dedi ki...

Gerçekten de koskoca Beşiktaş'ın sezona neredeyse sağ kanatsız bir kadroyla başlaması düşündürücü. Önümüzdeki Fenerbahçe maçında Holosko'nun iyileşmeyeceğini düşünürsek, bu şablon için Tello-Ernst-Fink-Ekrem orta sahasından başka çare görünmüyor.