8 Eylül 2010 Çarşamba

Euro 2012 elemeleri raporu


Türkiye, Belçika'yı Hamit, Semih ve Arda'nın golleriyle nihayet 3-2 geçerek ikide iki yaptı. İsmail Köybaşı ve Mehmet Aurelio 90 dakika sahada kaldı. Sıradaki Almanya deplasmanında alınacak bir beraberlik, grup liderliği için avantajı cebimize koyacak. (A Grubu)

Quaresma'nın 84 dakika forma giydiği maçta Portekiz, Norveç deplasmanında 1-0 kaybederek, Rum Kesimi beraberliğinin ardından girdiği şoku derinleştirdi. Şimdi, gruptan çıkmak için uzun bir galibiyet serisi yakalamalılar. John Carew de karşılaşmada 38 dakika görev yaptı. (H Grubu)

Fenerbahçeli Miroslav Stoch'un golüyle Slovakya, Rusya deplasmanından zaferle dönerken, Filip Holosko 13 numaralı formasıyla 90 dakika boyunca sahadaydı. Eski Beşiktaşlı Miroslav Karhan, 73. dakikada yerini hafta sonuki rakibimiz Ankaragücü'nün oyuncusu Sapara'ya bırakırken, başkent temsilcisinin bir diğer oyuncusu Vittek yedek kulübesinde bekledi. (B Grubu)

Gecenin sürprizlerinden biri Litvanya'dan geldi. Çek Cumhuriyeti'ni, üstelik deplasmanda 1-0 yenen Baltık temsilcisine karşı Galatasaraylı Milan Baros 90 dakika sahada kaldı. (I Grubu)

Hırvatlar, Yunanlar'la kendi evlerinde golsüz berabere kalırken Vedran Runje 90 dakika kalede, Gordon Schildenfeld ise aynı süre boyunca yedek kulübesindeydi. Adam bizden gittikten sonra açıldı mı ne ? (F Grubu)

Hiç yorum yok: