19 Kasım 2010 Cuma

Santa Cruz ?


Bugün spor medyasında Beşiktaş'ın Roque Santa Cruz'la ilgilendiği, Manchester City'de bir türlü bekleneni veremeyen 29 yaşında ve 1.91 boyundaki Paraguaylı golcünün de siyah beyazlılara sıcak baktığı yazılmış.

Ne dersiniz, olur mu, olsa iyi olur mu ?

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Acikcasi hic iyi olmaz. Schuster sezon basinda Pir pir forvet istedi, bizimkiler hala mi Pivot santrafor pesinde, Hakan Sukur ne kadar Turk futboluna hizmet ettiyse o kadar da ihanet etti, son 20 yildir bir pivot santrafor modasi aldi basini gidiyor. Yahu o devir kapanali 10 sene oldu bizimkiler hala nostalji pesinde. kisa boylu forvet yokmu su fani dunyada?

Altan Koçak dedi ki...

Schuster'e sorulsa tercihinin kısa boylu-hızlı forvetten yana olacağı fikrine ben de katılıyorum ve böyle bir eksiğimiz de var sanki. Bobo sakatlandığında kalakalıyoruz. Ama ben kadro mühendisliği ekseninde "çeşitten" yanayım. Uzun boylu, topu tutabilecek bir forvet İnönü'de kapanan rakiplere karşı kullanacağımız bir silah olabilir. Tabii şimdi Cruz'u alıp sadece skor açısından oyunumuz kitlenen maçlarda yararlanmak olur mu ? Olmaz. O açıdan Batuhan işimizi görebilirdi, o da bir ilginç çıktı son Lig TV röportajını da izlediyseniz.